Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΑΡΑΖ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! Τυχαίο;;;

Ο Αττικός ουρανός από το πρωί "βομβαρδίζεται" με αεροψεκασμούς. Δεκάδες επί δεκάδων αεροσκάφη, περνούσαν πάνω από την Αττική, ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις το καθένα, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεχνητό νέφος. Ο ελαφρά νεφοσκεπής ουρανός που επικρατεί από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες στην Αττική, οφείλεται στους αεροψεκασμούς.
Για όποιον παρατήρησε το φαινόμενο, δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθεί πώς δημιουργήθηκε η ελαφριά νέφωση πάνω από την Αττική. Για όλους τούς άλλους, αυτά μπορεί να φαίνονται ως...παραλογισμός ή συνωμοσιολογία.


Παραφροσύνη ή συνωμοσιολογία χαρακτήριζαν και πριν από 2 χρόνια όσους πρόβλεπαν την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας από σχέδιο οικονομικών δολοφόνων-παγκοσμιοποιητών! 

Κανείς δεν τα πίστευε. Όπως ελάχιστοι πιστεύουν τον πόλεμο εναντίον των λαών μέσω των αεροψεκασμών, για τους οποίους έχει ήδη ειπωθεί ότι πραγματοποιούνται ευρέως πάνω από χώρες και λαούς που...αντιστέκονται! Εμπεριέχουν χημικά συστατικά τα οποία λειτουργούν ως κατασταλτικά και καταπραϋντικά ! Αποδυναμώνουν δηλαδή και μειώνουν τις ανθρώπινες αντιστάσεις.
Παρατηρητής, Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 (ΜΠΑΡΑΖ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου