Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο K. Σημίτης γίνεται τιμητής ενώ είναι αυτουργός

Σήμα κινδύνου για την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα εκπέμπει με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, τονίζοντας ότι χρειάζονται "έκτακτες διαδικασίες και έκτακτη προσπάθεια" (ποιων άραγε;) 

«O πρώην πρωθυπουργός έχει προφανώς ασθενή μνήμη. Εμφανίζεται ως τιμητής όταν είναι ο αυτουργός του εγκλήματος που οδήγησε στη σημερινή "οριακή" κατάσταση"» δηλώνει ο Γιάννης Μήλιος, υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ, σχετικά με τo άρθρο Σημίτη στην Καθημερινή της Κυριακής

Και προσθέτει: «Είναι ο κυβερνήτης που διόγκωσε το χρέος κατά 50% στην οκταετία του. Είναι ο "συνεπής διαχειριστής" που διαχειρίστηκε το υπερτροφικό σύστημα των πελατειακών διευκολύνσεων που εξανδραπόδισε την κοινωνία. Είναι ο πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης που συνδέθηκε με αμέτρητα σκάνδαλα, (υποβρύχια, Siemens, κλπ.) για τα οποία ουδέποτε είχε την ευθύτητα να αναλάβει την πολιτική ευθύνη».

Τζ. Σόρος σημείωνε πρόσφατα: «Οι αγορές έχουν έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο να προβλέπουν το μέλλον. Το προκαλούν!».
«Και οι αυτουργοί έχουν ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο να συγκαλύπτουν το έγκλημα. Γίνονται τιμητές!"» συμπληρώνει στη δήλωση του ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ.
TVXS, Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011 (Ο κ. Σημίτης γίνεται τιμητής ενώ είναι αυτουργός, του Γ. Μήλιου)
Έθνος, Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011 (Κ. Σημίτης: Όσοι εθελοτυφλούν πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν διατρέχει κίνδυνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου