Σελίδες

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Αμερικανοί κομάντος βρίσκουν παρόμοιο θάνατο με τους Τούρκους κομάντο των Ιμίων. Τυχαίο;

Σκότωσαν την επίλεκτικη ομάδα Αμερικανών που δολοφόνησε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Πώς έγινε η μυστηριώδης επιχείρηση εξολόθρευσης τους;

Ένα περίεργο περιστατικό συγκλονίζει την αμερικανική κοινή γνώμη. Πρόκειται για την κατάρριψη ελικοπτέρου που οδήγησε στον θάνατο 31 στρατιώτες, στην αιματηρότερη επίθεση που δέχτηκαν οι αμερικανικές δυνάμεις κατά την διάρκεια του πολέμου στο Αφγανιστάν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αυτό όμως που έρχεται να επισκιάσει τα πάντα είναι η συγκλονιστική αποκάλυψη ότι από τους 31 νεκρούς στο δυστύχημα με το ελικόπτερο, οι 20 δεν ήταν κάποιοι τυχαίοι αμερικανοί στρατιώτες. Πρόκειται για την περίφημη «Team 6» των αμερικανών «Navy Seals», την ομάδα δηλαδή που είχε καταφέρει την Πρωτομαγιά να εντοπίσει σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ και να εξοντώσει τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν. Με άλλα λόγια, οι «ήρωες» που (τουλάχιστον με όσα μας ανακοινώθηκαν τότε) κατάφεραν να σκοτώσουν τον υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενο στον κόσμο και εχθρό της Αμερικής δεν βρίσκονται πια στην ζωή.

Οι θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για εξολόθρευση της Team 6 εκ των έσω, προκειμένου να μην αποκαλύψουν ποτέ τις πραγματικές συνθήκες της δολοφονίας του Μπιν Λάντεν.

Όμως παρόλο που πολλά χρόνια έχουν περάσει από τη μεγάλη κρίση των Ιμίων, το 1996, η υπόθεση αυτή άφησε πολλά αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με το μεγάλο μυστήριο που συνδέεται με τους Τούρκους κομάντος οι οποίοι πήραν μέρος στην επιχείρηση κατάληψης της δεύτερης βραχονησίδας, τη βραδιά-θρίλερ της 29ης Ιανουαρίου: κανένας από εκείνη την ομάδα, που ηρωοποιήθηκε στην Τουρκία, δεν είναι στη ζωή.

Δυο χρόνια μετά την κρίση και συγκεκριμένα τον Μάιο του 1998, οι Τούρκοι κομάντος που είχαν πάρει μέρος σε εκείνη την επιχείρηση σκοτώνονται, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στην περιοχή της Μαρμαρίδας, από άγνωστη μέχρι σήμερα αιτία.
Λέσχη Δορυφορομανών, Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011 (Εξοντώθηκε η ομάδα SEALS που σκότωσε τον Bin Laden)
Defencenet, Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 (Έτσι εξοντώθηκαν οι 38 SEAL που είχαν σκοτώσει τον Μπιν Λάντεν)
Hellenicrevenge, Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009 ("Έφαγαν" τους τούρκους κομάντος των Ιμίων οι τούρκοι στρατηγοί γιατί δεν ήθελαν μάρτυρες;)
Ghteyths, (ομαδα καρντακ - ιμια τουρκοι κομαντος - πως και γιατι σκοτωθηκαν)
Onalert, Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011 (ΙΜΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ: Μύθοι,θρύλοι,πρόσωπα. Η αλήθεια αναζητείται.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου