Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Γέροντας Παΐσιος για τη διάλυση της Ευρωζώνης

Περίπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει τι θα ακολουθούσε στην ΕΕ και πως αυτή θα οδηγούνταν στη διάλυση. 

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ ...Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια ... Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται ... Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ;  Έτσι θα την διαλύσουν ...
 
Ο γέρων Παΐσιος είχε προφητεύσει επίσης πως: «Θα έρθουν δύσκολα χρόνια, θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι ...Θα φέρει όμως ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων και στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι ...όχι από δίκαιο ή από φιλία αλλά γιατί έτσι θα είναι το συμφέρον τους!
Newsbomb, Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 (Ο Γέροντας Παΐσιος για τη διάλυση της Ευρωζώνης) 

8 σχόλια:

  1. σε ποιο βίντεο τα λέει αυτά ο Παππούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν όλα σε βίντεο. Τα περισσότερα είναι από μαρτυρίες πιστών ή από τις συμβουλές του ίδιου (έχουν εκδοθεί κάποια βιβλία με τις νουθεσίες του). Όπως και του Κοσμά του Αιτωλού.

      Διαγραφή
    2. Εδώ υπάρχει παρουσίαση ενός σχετικού βιβλίου
      http://www.youtube.com/watch?v=Kl-6bdwJyCU

      Διαγραφή
  2. Αυτά είπε ο Παππούς. Έχετε ένα σοβαρό και έγκυρο blog, μην δημοσιεύετε φλυαρίες του κάθε αργόσχολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα προσωπικά δε μου φάνηκε για αργόσχολος ούτε ο ιερομόναχος Χριστόδουλος που έγραψε το βιβλίο (με τις ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος) ούτε ο δημοσιογράφος Σόλων Αμπατζής που το παρουσίασε. Για το λόγο αυτό άλλωστε το δημοσίευσα. Αν έχετε καλύτερες πηγές ή άλλες έγκυρες που είναι αντίθετες, θα χαρώ να τις δημοσιεύσω για να υπάρχει και ο αντίλογος. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  3. Το σχόλιο ήταν για το άρθρο του newsbomb και όχι για το βιντεάκι! Αντίθετα, το σχόλιο μου για το βίντεο ήταν.... 'αυτά είπε ο παππούς'!
    διαβάστε τα σχόλια και θα καταλάβετε, εάν δεν καταλάβετε, δεν πειράζει!!!
    πειράζει που ψηφίζουν κάποιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή