Σελίδες

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Οι “νταβατζήδες” τρομοκρατούν με ψεύδη 33,500 οικογένειες, για δήθεν “απολύσεις στο δημόσιο”!

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ “ΣΧΕΔΙΟ”!

Διαβάσαμε με έκπληξη δύο ειδήσεις – καρμπόν σε ιστοσελίδες γνωστών “συγκροτημάτων” που μιλούν για non – paper που κυκλοφόρησε και φωτογραφίζει προς απόλυση τους ανθρώπους που μονιμοποιήθηκαν με το “διάταγμα Παυλόπουλου”!

Εκτός από την τρομοκρατία, ο στόχος είναι προφανής. Να μπουν στο ψυγείο οι υποθέσεις όχι μόνο των επίορκων του δημοσίου (ξέρουμε όλοι που ανήκουν) αλλά ειδικά το απίστευτο πανηγύρι με τις μετατάξεις – εξπρές που ενορχηστρώθηκαν από την παρεΐτσα Παπανδρέου! Μιλάμε για τρανταχτές περιπτώσεις που θα έπρεπε ήδη να έχουν πάει σπίτι τους και όμως παραμένουν με τον μανδύα νομιμοποίησης της “γαλάζιας” κυβέρνησης που διατηρεί αυτούσιο το παρακράτος Παπανδρέου.

Είναι τυχαίο ότι π.χ. ο Κικίλιας του ΟΑΕΔ παραμένει στην θέση του; Γιατί; Συγκινήθηκε ο Σαμαράς από τις επιδόσεις του στην αντιμετώπιση της ανεργίας; Ή μήπως δεν γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες του με τις εξοργιστικές τακτοποιήσεις συγγενικών του προσώπων;

Το μεγάλο πανηγύρι στο δημόσιο έγινε προ ΑΣΕΠ, όπου η εκσυγχρονιστική συμμορία έβαζε ημετέρους από πόρτες και παράθυρα! Μήπως δεν γνωρίζουν τα “συγκροτήματα” τους διορισμούς των Stage ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ επί υπουργειας Γεωργίου Παπανδρέου ως ΥΠΕΞ;

Μάλλον κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε ποιός “εκτέλεσε” πολιτικά τον Αναστάσιο Πεπονή. Αλήθεια, τι έγραφαν τότε τα συγκροτήματα στις εκλογές του 2000; Τι φαξ έστελνε ο Πανταγιάς; Τι κλίμα επικρατούσε εις βάρος του ευπατρίδη πολιτικού από τους “συντρόφους” που διαμαρτύροντο ότι τους χάλασε την πιάτσα;

Για να τελειώνουμε λοιπόν με τις αθλιότητες και σημειώστε το:

1. Δεν υπάρχει απολύτως καμμία σκέψη για τέτοια ενέργεια. Ούτε ο Μανιτάκης ως υπουργός, ούτε κάποιος σύμβουλος έχει διαρρεύσει τέτοιο σενάριο. Το που το βρήκαν οι “βαρώνοι” είναι αυτονόητο αφού η εξουσία τους βασίζεται στην πράσινη νομενκλατούρα της δημόσιας διοίκησης την οποία και θέλουν ανέγγιχτη.

2. Το “διάταγμα Παυλόπουλου” έβαλε κάθε περίπτωση στην τελική κρίση του ΑΣΕΠ. Κοινώς όλοι οι εργαζόμενοι έχουν την σφραγίδα του ΑΣΕΠ.

3. Το συγκεκριμένο διάταγμα δεν αποτελούσε “κομματικό έκτρωμα” αλλά εκτέλεσε την αντίστοιχη κοινοτική οδηγία του 1999. Οποιαδήποτε εμπλοκή θα συνιστά παραβίαση του κοινοτικού δικαίου.

4. Εάν γίνει οποιαδήποτε αξιοκρατική προσέγγιση, οι πρώτοι που θα φύγουν (και πρέπει να φύγουν), εκτός από τα ορφανά του σοσιαλισμού, είναι τα …πορτοπαράθυρα κάτι ΔΕΚΟ και κρατικών τραπεζών.

Κοινώς, ευσεβείς πόθους εκφράζουν οι βαρώνοι και εδώ είμαστε σε λίγους μήνες για να το διαπιστώσουμε

Ολυμπιάδα, Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012 (Οι “νταβατζήδες” τρομοκρατούν με ψεύδη 33,500 οικογένειες, για δήθεν “απολύσεις στο δημόσιο”!) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου