Σελίδες

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ποιος άραγε μπορεί να χωρίσει ένα ζευγάρι; Ένα, ίσως, τρίτο πρόσωπο;..

Αν όντως μονάχα αυτό πιστεύετε, τότε ξανασκεφθείτε το. Σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτεται ότι μία στις τέσσερις γυναίκες θα χώριζαν τον σύντροφό τους, εάν δεν τα πήγαινε καλά με το... κατοικίδιό τους!

Εάν αυτό δε ήταν άρρωστο, υποστηρίζεται ότι μία στις τρεις θα άφηνε τον σύντροφό της μόνο στο κρεβάτι για να κοιμηθεί στο πάτωμα δίπλα στο κατοικίδιό της. Η μία στις δύο, εξάλλου, δήλωσαν πως όταν μπαίνουν στο σπίτι από τη δουλειά, πριν από όποιο άλλο μέλος της οικογένειάς τους, καλησπερίζουν πρώτα το κατοικίδιό τους. Οι άντρες, από την πλευρά τους, φαίνεται να είναι λιγότερο αφοσιωμένοι στα ζωάκια τους. Μόλις το 12% είπαν ότι θα χώριζαν την σύντροφό τους, εάν το κατοικίδιό τους δεν έδειχνε να την συμπαθεί.

Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας των Ζώων (NOAH) της Βρετανίας, έδειξε ακόμη πως το 40% των 1.094 ιδιοκτητών κατοικίδιων που ερωτήθηκαν, θα ρίσκαραν την ζωή τους για να σώσουν το ζωάκι τους, εάν αυτό κινδύνευε. Επιπλέον, οι μισοί δεν θα λογάριαζαν τα έξοδα για να το θεραπεύσουν, εάν ήταν άρρωστο.

Η δημοσκόπηση του ΝΟΑΗ έδειξε επίσης πως το 20% των ιδιοκτητών κατοικίδιων συνηθίζουν να μιλάνε για τα πάντα μαζί τους (ακόμα και για τον καιρό), ενώ το 60% γιορτάζουν μαζί τους τις ξεχωριστές περιστάσεις, όπως τα γενέθλια αλλά ακόμα και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ημέρα της Μητέρας ή η Ημέρα του Πατέρα.

Το 10%, τέλος, δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να μειώσουν ή να κόψουν το κάπνισμα για να μην αναγκαστούν να κάνουν περικοπές στα έξοδα για το κατοικίδιό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου