Σελίδες

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Νταβατζηλίκι της NOVA 5 ευρώ για το ΕΡΤ HD!

Έναν απίστευτο τρόπο έχει σκαρφιστεί η Nova για να βγάζει (σαν... νταβατζηλίκι) χρήματα σε βάρος των τηλεθεατών- συνδρομητών της...

Οι συνδρομητές της Nova, έχουν μεταξύ άλλων την ευχέρεια να επιλέξουν την υπηρεσία HD, μέσω της οποίας οι τηλεθεατές του τηλεοπτικούς της προγράμματος μπορούν να απολαμβάνουν επιλεγμένα προγράμματα με εικόνα υψηλής ευκρίνιας, τεχνολογίας High Definicion. Το αντίτιμο, για όποιον το επιθυμεί, είναι επιπλέον 5 ευρώ το μήνα στον λογαριασμό του.


Ως εδώ καλά και όλα ωραία. Όμως, η Nova, έχει επιλέξει να εντάξει μες σε αυτή την υπηρεσία και το EPT HD, το κανάλι υψηλής ευκρίνιας της ΕΡΤ, το οποίο μέσω ενός απλού αποκωδικοποιητή - και χωρίς να πληρώνει μηνιαία συνδρομή - μπορεί να το απολαμβάνει ΚΑΘΕ τηλεθεατής! Εντελώς δωρεάν!!!!

Επικοινωνήσαμε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της NOVA και η ευγενέστατη υπάλληλος μας ενημέρωσε ότι αυτό είναι θέμα πολιτικής της διοίκησης της εταιρείας κι ότι δεν είναι κάτι στο οποίο μπορεί η ίδια να δώσει κάποια εξήγηση.

Κι ερωτάμε την διοίκηση της ΕΡΤ: γνωρίζουν για τα χρήματα που σε βάρος της κρατικής τηλεόρασης βγάζουν στη Nova; Το ΕΣΡ το γνωρίζει; Επιτρέπεται κάτι τέτοιο;
Planet-greece, Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 (Νταβατζηλίκι της NOVA 5 ευρώ για το ΕΡΤ HD!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου