Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

«Χέρι-χέρι» ο Κ.Παπούλιας και το ΠΑΣΟΚ, λένε στη Ν.Δ.

"Γκρίζες" είναι πλέον οι σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τον Κάρολο Παπούλια, το οποίο κατηγορούν ότι έχει διολισθήσει από την θέση του ανώτατου άρχοντα στην παλιά του θέση του υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα του σκληρού πυρήνα του κόμματος.

Το ότι σε μία τόσο κρίσιμη για την χώρα συγκυρία η συνάντηση διήρκεσε 20 λεπτά δείχνει ότι το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Διευκρίνισε δε στον κ. Παπούλια ότι «η ΝΔ πάση θυσία θα ακυρώσει το δημοψήφισμα και μπορεί να το κάνει» για να εισπράξει την απόλυτη άρνηση του Κάρολου Παπούλια να στηρίξει έστω και αυτά τα οποία απορρέουν από τον ρόλο του.

Στη Ν.Δ. το "ποτήρι ξεχείλισε" όταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ως μη όφειλε ακολούθησε την κυβερνητική επιλογή και αποχώρησε από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, μετά την αυθόρμητη λαϊκή διαμαρτυρία. Θεωρούν ότι στην καλύτερη περίπτωση "έπεσε στην παγίδα" της κυβέρνησης που έφτιαξε τεχνητά ο Π.Μπεγλίτης με τα περί "παραθρησκευτικών, παρακρατικών και παραστρατιωτικών" οργανώσεων με δηλώσεις του την περασμένη ημέρα.

Ήδη υπέβοσκε δυσαρέσκεια για το ότι δεν είχε κάνει έστω και την παραμικρή δήλωση στήριξης του δοκιμαζόμενου λαού και υπέγραφε χωρίς "δεύτερη σκέψη" όλα τα Προεδρικά Διατάγματα που του εστελναν.
Defencenet, Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011 ("Χέρι-χέρι" ο Κ.Παπούλιας και το ΠΑΣΟΚ, λένε στη Ν.Δ.)
From across, Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 (Ανοιχτή Επιστολή στον Κ.Παπούλια, από ένα διαδηλωτή της Θεσσαλονίκης, στις 28 Οκτωβρίου 2011)
From across, Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 (Ο… αμέτοχος κύριος Παπούλιας)
From across, Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 («Οι αυτοί» του κου Προέδρου)
From across, Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 (Το ψέμα του Παπούλια!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου