Σελίδες

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η επιστολή Καρατζαφέρη

Μετά τη διπλή πιρουέτα για τις υπογραφές και κάνοντας στην ουσία το «όπου φυσάει ο άνεμος» πολιτική στρατηγική, έστειλε τελικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης επιστολή με την οποία δεσμεύεται και έναντι των εταίρων, ότι θα στηρίξει το πρόγραμμα που συνοδεύει την 6η δόση. Ο τίτλος του άρθρου-επιστολής είναι «Παράτολμο το ΟΧΙ στο ΝΑΙ – Ριψοκίνδυνο το ΝΑΙ στο ΟΧΙ»

Αρχικά, βλέποντας όλη την ελληνική κοινωνία να αντιδρά και τον Αντώνη Σαμαρά να εμμένει στη μη υπογραφή «υποτέλειας» στους δανειστές μας, επιδίωξε να θολώσει τα νερά σχετικά με τη στάση του.

«Δεν μπορώ να «αδειάσω» έναν παρτενέρ μου στην κυβέρνηση, εάν ο Σαμαράς δεν υπογράψει, δεν θα υπογράψω ούτε εγώ» τόνισε, προσπαθώντας από τη μία να παρουσιάσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως επίσημο εταίρο του στην Κυβέρνηση και από την άλλη να μαζέψει τις απώλειες από εκείνους που τον κατηγόρησαν για ενδοτική προς την τρόικα στάση.

Στην παρούσα επιστολή αναφέρει, πως «εξυπακούεται, ότι ο ΛΑ.Ο.Σ θα στηρίξει μέχρι ολοκληρώσεως του έργου της, την κυβέρνηση Παπαδήμου. Όπως συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κύριος στόχος της Κυβέρνησης θα είναι η εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου 2011, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτών οικονομικών πολιτικών, οι οποίες συνδέονται με αυτές τις αποφάσεις.»
Πριονοκορδέλα, Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 (Διπλή πιρουέτα από Καρατζαφέρη για τις υπογραφές)
Πριονοκορδέλα, Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011 (Η επιστολή Καρατζαφέρη) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου