Σελίδες

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η απαράδεκτη πρακτική του Μπόμπολα. Όποιο έργο δεν αναλαμβάνει το... πολεμάει!

Όπως φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το planet-greece συνεργάτες του Γιώργου Μπόμπολα, προφανώς ενεργώντας κατ' εντολήν του ιδίου, ακολουθούν μία άθλια τακτική για να παγώνουν όσα δημόσια έργα χάνουν σε μειοδοτικούς διαγωνισμούς. Έτσι λοιπόν, μετά το 9μηνο πάγωμα του έργου στο Λασίθι, μία νέα προσφυγή του Μπόμπολα κατά του μεγαλύτερου έργου που έχει δημοπρατηθεί φέτος, μπλοκαρίστηκε και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας! Πρόκειται για την επέκταση του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων του λιμένα Θεσσαλονίκης, προϋπολογισμού 151 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ.

Το σχετικό μειδοτικό διαγωνισμό προκήρυξε ο Οργανισμός Λιμένα Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ). Η εταιρεία Μοχλός Α.Ε. έκανε προσφορά με έκπτωση 50,87% έναντι 45,58% της Άκτωρ, την κατασκευαστική εταιρεία, δηλαδή, του Γιώργου Μπόμπολα. Θα πείτε, σιγά τη διαφορά... Κι όμως, η επιπλέον έκπτωση 5,29% που προκύπτει μεταφράζεται σε 8 εκατ. ευρώ!

Όμως, εκεί που έδειχναν ότι το έργο θα ξεκινούσε, ξαφνικά όλα πάγωσαν. Ο όμιλος Μπόμπολα, όπως έκανε και στο Λασίθι, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, ξεκίνησε νομικό πόλεμο κατά της εταιρείας "Μοχλός" που κέρδισε τον διαγωνισμό αλλά και του ΟΛΘ, με αποτέλεσμα να μην υπογραφεί η συμφωνία της Σύμβασης.
Planet-greece, Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011 (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η απαράδεκτη πρακτική του Μπόμπολα. Όποιο έργο δεν αναλαμβάνει το... πολεμάει!) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου