Σελίδες

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Monsando: Έχει βάλει γονίδιο σε μεταλλαγμένα προϊόντα που προκαλεί μόνιμη στείρωση σε άνδρες και γυναίκες

 
Η Rima E. Laibow διευθύντρια στο Natural Solutions Faundation μας λέει για το πως η Monsando έχει βάλει γονίδιο σε  μεταλλαγμένα προϊόντα που προκαλεί μόνιμη στείρωση σε άνδρες και γυναίκες.


Επιστήμονες στο Epicyte βιο-εργαστήριο στο Σαν Ντιέγκο δημιούργησαν το απόλυτο αντισυλληπτικό καλαμπόκι, το οποίο ερευνητές ανακάλυψαν ότι όταν καταναλώνετε από ανθρώπους προκαλεί μόνιμη στείρωση. Με την απομόνωση κάποιων γονιδίων ρυθμίζουν την παραγωγή των αντισωμάτων, καθώς και με την τοποθέτηση τους σε φυτά αραβοσίτου, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μικροσκοπικά κηπευτικά εργοστάσια που κάνουν τα τέλεια αντισυλληπτικά.

Ανακοινώνοντας την επιτυχία αυτή σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Epicyte, Mitch Hein, επισημαίνοντας τα γενετικώς τροποποιημένα φυτά καλαμποκιού είπε: Έχουμε ένα θερμοκήπιο γεμάτο με φυτά καλαμποκιού που κάνουν αντισώματα έναντι του σπέρματος.

Λίγο μετά όλη η συζήτηση για το επίτευγμα εξαφανίστηκε. Η ίδια η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Biolex και τίποτα περισσότερο δεν ακούστηκε σε οποιοδήποτε μέσο για την ανάπτυξη του σπερματοκτόνου καλαμποκιού.

Μήπως πάει να περαστεί υπόγεια; Είναι ασφαλές το καλαμποκάλευρο ή κορν φλέικς σας; Είναι αυτό το δημητριακό δολοφόνος, και εμείς το καταναλώνουμε στο πρωινό μας;
Anti-ntp, Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012 (Monsando: Έχει βάλει γονίδιο σε μεταλλαγμένα προϊόντα που προκαλεί μόνιμη στείρωση σε άνδρες και γυναίκες (Video)) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου