Σελίδες

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Σώσαμε το ευρώ! προγραμματίσαμε τη χρεοκοπία

Μια είδηση που πέρασε απαρατήρητη. Είναι μια ανακοίνωση του τότε υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 για το παρασκήνιο της χρεοκοπίας μας.

Λετπομέρειες της μυστικής συμφωνίας μας αποκαλύπτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Π. Κουκουλόπουλος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»



Ή κάποιος δεν κατάλαβε καλά, ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Για την επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας υπάρχει και το θέμα πληρωμής των CDS που βαρύνουν κυρίων τις αμερικανικές τράπεζες και που θα πρέπει να λυθεί. Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και η πίεση των Αμερικανών προς τους Ευρωπαίους για στήριξη της Ελλάδας. (ως πότε όμως;)
Banking news, Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011 (Απετράπη η χρεοκοπία της Ελλάδας γιατί δεν μπορούσαν να πληρωθούν τα CDS;)

Και αν λάβουμε υπ'όψη και τις απανωτές δηλώσεις ότι δεν θα γίνει στάση πληρωμών (δεν θα χάσουν οι τοκογλύφοι τα κέρδη τους), ότι σώθηκαν οι τράπεζες (δεν κινδυνεύει το ευρώ) και ότι θα δώσουμε εμπράγματες εγγυήσεις (θα τα υποθηκεύσουμε και θα τα ξεπουλήσουμε όλα), τότε μάλλον η Σύνοδος Κορυφής έγινε για να διασφαλιστεί το ευρώ και τα CDS και να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποικιοποίησης της Ελλάδας και λεηλασίας του πλούτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου