Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Εφαρμοστικός νόμος

Παρακάτω επισυνάπτω τον εφαρμοστικό νόμο που ψήφισε πριν από λίγο η βουλή με 155 ψήφους υπέρ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ξεπούλημα εθνικής περιουσίας που οι αποικίες δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν. Το σπουδαιότερο όλων είναι ότι θα μπορούν να υπογράφονται 50ετείς συμβάσεις. Δηλαδή τα φιλέτα της εθνικής περιουσίας θα τα διαχειρίζονται ξένοι, τουλάχιστον για 50 έτη.
Επιπλέον και εξίσου σοβαρό είναι ο κανόνας της εχεμύθειας. Δηλαδή για ό,τι γίνεται δεν θα έχουμε την παραμικρή ιδέα.
Εφαρμοστικός νόμος

Ο εφαρμοστικός νόμος προβλέπει την ίδρυση  Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το Ταμείο που ιδρύθηκε από τον καγκελάριο Κολ για τη μαζική εκποίηση της δημόσιας περιουσίας της προσαρτημένης Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας. Το συγκεκριμένο Ταμείο (Τρόιχαντ) αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα της Γερμανίας στα μέσα της δεκαετίας του '90, που παραλίγο να καταβαραθρώσει τον Κολ και το κόμμα του.
Όταν αυτό διαλύθηκε στα 1995, η τότε πρόεδρός του Μπρόιλερ παραδέχτηκε ότι ειδικά στα προσαρτημένα κρατίδια της άλλοτε ΓΛΔ ήταν «το πλέον μισητό ίδρυμα»!
Δ. Καζάκης, Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011 (Οργανωμένο έγκλημα)

Αυτή η πολιτική που ακολουθείται δεν πρόκειται να σώσει την Ελλάδα, αλλά αντιθέτως να τη βυθίσει ακόμα περισσότερο. Όπως αναφέρει και ο Alexander Gauland, η ίδια πολιτική ακολουθήθηκε από την τότε γερμανική κυβέρνηση του Heinrich Brüning που είχε ως αποτέλεσμα μετά από λίγο την άνοδο του Adolf Hitler. Εδώ βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί κάποιος σαν τον Χίτλερ, αλλά αυτό που πρέπει να διδαχτούμε από την ιστορία είναι ότι τέτοια προγράμματα δεν οδηγούν σε οικονομική ανάκαμψη και δεν χρειάζεται να αφήνουμε τα μήλα να πέσουν για να ξανανακαλύψουμε το νόμο της βαρύτητας.
OnAlert, Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011 ("Η Ελλάδα ασκεί την ίδια πολιτική που έφερε τον Χίτλερ στη Γερμανία",γράφει ένας Γερμανός!) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου