Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Προμελετημένη η χρεοκοπία;

Είναι τυχαίες οι εξελίξεις ή είναι αυστηρά προδιαγεγραμμένες βάσει σχεδίου; Ήταν τυχαίο δηλαδή που βρέθηκε ο ΓΑΠ στο πηδάλιο της χώρας την ώρα που ξεσπούσε η κρίση ή κάποιοι τα είχαν οργανώσει από πριν και για ποιο σκοπό;

Δείτε τι λεγόταν τον Ιανουάριο του 2000. Προφητικό ή προμελετημένο;


Επειδή πολλά πράγματα τα μαθαίνουμε εκ των υστέρων και καθυστερημένα. Θυμάστε πέρσι, που ο κ. Σαμαράς κατήγγειλε, από του Βήματος της Βουλής, τον κ. Παπανδρέου για την πρόσληψη της Lazard (μιας εταιρείας εξειδικευμένης στη διαχείριση χρεοκοπίας);

Μήπως, όπως το ΔΝΤ, ήταν και η χρεοκοπία από την αρχή στην ατζέντα της Κυβέρνησης Παπανδρέου;

Μήπως με την πολιτική τους, σκοπίμως μας οδήγησαν εδώ;
Περιττό, να υπενθυμίσουμε ότι το Φεβρουάριο ο κ. Παπανδρέου είχε δεσμευτεί δημοσίως απέναντι στον ελληνικό λαό, λέγοντας τα ακόλουθα

«Θα προτείνω νόμο στη Βουλή ώστε η Ελληνική γη να μην μεταβιβάζεται και να μην πωλείται. Για το θέμα αυτό θα ζητήσω και τη συμφωνία όλων των κομμάτων. Με τη μελλοντική αναθεώρηση του Συντάγματος θα ζητήσουμε να συμπεριληφθεί και εκεί ώστε η διαχείριση της ελληνικής γης να μπορεί να γίνεται μόνο με τη συμφωνία της Βουλής. Αλλάζουμε την Ελλάδα με δική μας πρωτοβουλία. Ζητάμε όχι ελεημοσύνη αλλά σεβασμό για την προσπάθειά μας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να θίξει την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού».

Βέβαια όλα αυτά, όπως σχολίασε και ο Γ. Μιχελάκης, αποτελούσαν μια ωραία κοροϊδία τη στιγμή που η ίδια η κυβέρνηση είχε ψηφίσει το μνημόνιο (αρθρο 14 παρ 5) δίνοντας το δικαίωμα κατασχέσεως σε ξένους πιστωτές ακόμα και δημόσιας γης.
TVXS, Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011 (Νόμο κατά της πώλησης δημόσιας γης προτείνει τώρα ο ΓΑΠ)

Τώρα, η κυβέρνησή του συζητάει την υποθήκευση της Ελλάδος! Και μάλιστα, εν μέσω κρίσης, άρα με χαμηλές τιμές, οπότε θα απαιτηθούν περισσότερες εμπράγματες εγγυήσεις! Δεν ξεχνάμε βέβαια και το μεσοπρόθεσμο που είναι ένα σχέδιο λεηλασίας των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας.

Πως λοιπόν γίνεται από τη μία να μιλάνε και να υπόσχονται θωράκιση της εθνικής περιουσίας και από την άλλη να ψηφίζουν και να υπογράφουν αποικιοκρατικές συμφωνίες;

Η απάντηση δόθηκε από το Λοβέρδο. Η κυβέρνηση είναι δημαγωγική, δηλ ό,τι λέει, το λέει για να χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων και των υποστηρικτών της και να κρύβει το ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία διάλυσης της χώρας.


Εννοείται ότι στην προσπάθεια αυτή, χρησιμοποιούνται «ειδικοί» που και αυτοί εκτελούνε εντολές και η «γνώμη» τους είναι η γνώμη της εταιρίας που δουλεύουν και που έχει μεγάλα συμφέροντα στην Ελλάδα.


Μα γιατί να θέλουν να χρεοκοπήσει η χώρα; Η απάντηση είναι εύλογη και έχει δοθεί από τον Σόρος. Για να ξεπουληθούν όλα σε «καλές» τιμές. Παράλληλα επιτυγχάνεται και το αναγαίο ΣΟΚ στο λαό για να μην υπάρξει αντίδραση στην αποικιοποίησή του.
Εννοείται πως στη συνέχεια θα εφαρμοστεί και το ΔΕΟΣ για να αποφευχθούν και μελλοντικές αντιδράσεις, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της επιτυχίας και της ευφορίας.

Το πως θα ακριβώς θα εφαρμοστεί η θεωρία του ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στην περίπτωση της Ελλάδας, περιγράφεται αναλυτικά στο παρακάτω κομμάτι της συνέντευξης του βουλευτή Κ. Βελόπουλου.

 

Για όσους ενδιαφέρονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου