Σελίδες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Οικονομία, ΔΕΗ, Εθνικοί Οδοί και Τράπεζες στο σημερινό Υπουργικό (Μήπως μας δουλεύουν;)

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης- όπως ανακοινώθηκαν –  είναι τα παρακάτω:

Πριν δούμε αναλυτικά τα θέματα ας παρατηρήσουμε και κάτι άλλο. Ο Παπαδήμος διορίστηκε αντισυνταγματικά ΜΟΝΟ για το PSI («κούρεμα»). Όμως συνεχίζει να έχει επαφές με ξένους ηγέτες (που τον αποδέχονται ως συνομιλητή) και παρόλο που είναι πλέον ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ, να προεδρεύει σε συσκέψεις που αφορούν μελλοντικές πολιτικές που στην ουσία θα είναι υπεύθυνη η ΕΠΟΜΕΝΗ κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές και μάλιστα με στελέχη που δεν ξέρουμε αν θα εκλογούν και αν θα αποτελούν μέρος της νέας κυβέρνησης.

Μήπως αυτές όλες οι ενέργειες δείχνουν ότι υπάρχει μυστική συμφωνία να μας τον ξαναφεσώσουν με ΝΕΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ του Συντάγματος; (μην ξεχνάμε ότι δεν κατεβαίνει στις εκλογές)



  1. Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περί επιστροφής αποδοθέντων ποσών από τη ΔΕΗ και τους εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος και άλλες διατάξεις. (Εισηγητές Υπουργοί: Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Ά. Διαμαντοπούλου, Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Παπακωνσταντίνου)
  2. Πρόοδος υλοποίησης δράσεων του Δεύτερου Οικονομικού Προγράμματος μέχρι το τέλος Απριλίου 2012. (Εισηγητής: Πρωθυπουργός)
  3. Θέματα που αφορούν την ανακεφαλαιοποίηση πιστωτικών ιδρυμάτων. (Εισηγητής: Υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης)
  4.  Ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των διαπραγματεύσεων που αφορούν τις συμβάσεις παραχώρησης αυτοκινητοδρόμων. (Εισηγητής: Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μ. Βορίδης)
Πριονοκορδέλα, Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 (Οικονομία, ΔΕΗ, Εθνικοί Οδοί και Τράπεζες στο σημερινό Υπουργικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου